vrijdag 18 januari 2019

10 sept 2017 DAG 9 Lake Tahoe

Zoveel lekkerder wakker geworden met onze extra matrasjes. Het blijft koud 's nachts maar we waren goed warm gekleed dus niks aan de hand. Na het ontbijt beginnen we dag met een autoritje langs het meer. We rijden langs de westkant en genieten van het uitzicht. We stoppen bij een uitzichtpunt en blijven daar een tijdje kijken naar het meer, prachtig.
Vervolgens terug naar het strandje van gisteren. Koen heeft hier gister kano's gezien en wilt dit ook graag doen. Zo gezegd zo gedaan. We huren een kano voor 1 uur, zwemvesten aan, peddels mee en gaan. We peddelen langs de kust en dit geeft gelijk weer een heel ander uitzicht over het meer, maar minstens net zo mooi. En ook heel leuk om te doen.
Rond de middag zijn we weer terug. We pakken onze strandspullen en koelbox en gaan lekker de rest van de middag relaxen op het strandje. 's Avonds wat burgers op het vuur, die echt heerlijk smaken. Genieten dit! Ook 's avonds is het een stuk minder koud. Wel horen we nog mensen "Bear!' roepen om anderen te waarschuwen maar zelf zien en horen we niks...





Geen opmerkingen:

Een reactie posten