donderdag 17 januari 2019

2 sept 2017 DAG 1 Amsterdam - San Francisco

Vandaag is het eindelijk dan zover. Op weg naar Amerika voor 4 weken. We gaan dwars door de states rijden, van San Franciso naar New York City.
We vliegen 's middags half drie naar Frankfurt en vanaf daar rechtstreeks naar San Francisco. Naar Frankfurt hebben we wat vertraging maar we kunnen gelukkig in 1x doorlopen naar de gate en zijn daardoor nog op tijd. De vlucht naar San Francisco duurt 11 uur en we zien er best een beetje tegenop. Wellicht dat het daarom uiteindelijk reuze meevalt. We worden onderweg goed verzorgd. Koen doet het super, slaapt lekker paar uurtjes en vermaakt zich verder prima met boekjes, spelletjes en zijn tablet. En wij komen de tijd ook aardig door, wel enigzins verkleund door de airco die precies boven ons loopt te blazen. Paar extra dekentjes om ons warm te houden.
Aankomen in San Francisco nemen we een taxi naar het hotel. Onze chauffeur is een Rus die zelf niet in Rusland kan blijven omdat hij geen Russisch paspoort heeft maar wel een verblijfsvergunning voor de US. Hij vindt de US maar een bad country en nog meer narigheid en dat komt vooral door de immigranten... Dussss... Wát een idioot! We negeren hem lekker voor de rest van de rit.

In San Francisco is het enorm warm. Het is inmiddels een uur of 21.00 uur 's avonds maar nog steeds erg klam en warm. In het hotel blijkt ook nog eens dat we geen airco hebben, poeh dat valt tegen want het is echt vies warm op de kamer. Gelukkig vallen we uiteindelijk toch in slaap maar de o zo bekende jetlag maakt ons ook weer op tijd wakker...




Geen opmerkingen:

Een reactie posten