dinsdag 29 januari 2019

25 sept 2017 Dag 24 Rochelle Park (New Jersey) - New York

Vandaag op naar New York, heel veel zin in!!! We beginnen de dag op tijd, ruimen de auto nog goed uit, pakken de koffers weer goed in en gaan dan op weg naar Newark Airport om de auto in te leveren. Dit gaat allemaal vrij vlot en vanaf daar kunnen we makkelijk met de airport shuttle naar het treinstation en vanaf daar nemen we weer de trein naar Penn station in centrum New York.
Alles verloopt heel soepel en voor we het weten staan we midden in New York in de rij voor een taxi. De taxi brengt ons direct naar het hotel, Broadway Plaza en daar kunnen we gelukkig meteen onze bagage kwijt op de kamer. De kamer is echt groot voor New Yorkse begrippen en heeft ook nog eens mooi uitzicht op het Empire State Building, heel gaaf.
En wat nog gaver is; wij zijn in New York maar mijn ouders ook! Die zijn gisteren aangekomen en vandaag al op pad gegaan en dus bellen we om meteen af te spreken. Dat doen we vlakbij Times Square en jahoor daar zijn ze dan, na bijna 4 weken zien we elkaar weer en wel in New York. Opa en oma blij, Koen blij. Hoe geweldig dit.
We lunchen samen bij TGIF en lopen daarna Times Square op. Menno en mij valt het op dat er wel e.e.a. is veranderd sinds de laatste keer dat we er waren en ook een heel stuk drukker. We struinen wat op Times Square en lopen dan richting het Empire State Building. We besluiten meteen omhoog te gaan en dus met de liften omhoog. We gaan naar de standaardhoogte en het allerhoogste punt. Wat is het toch een mooie stad om zo over uit te kijken. We maken heel wat foto's en kijken lang in de rondte. Eenmaal terug beneden besluiten we terug naar het hotel te lopen om daar nog even te relaxen. 's Avonds gaan we lekker uit eten en eindigen de dag met prachtig uitzicht op een verlichte Empire State Building.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten