donderdag 17 januari 2019

3 sept 2017 DAG 2 San Francisco

We zijn dus heel vroeg wakker. We lezen wat, kijken wat tv en vallen daarna gelukkig nog even in slaap. Rond half zeven zijn we weer wakker en gaan ontbijten. Na het ontbijtje snel spullen pakken en wegwezen uit de bloedhete kamer. We wandelen door Chinatown waar het nog erg rustig is. En verder naar de Boulevard om vanaf daar naar Pier 39 te gaan. Hier is Fishermans Wharf waar ook de bekende zeeleeuwen liggen. We horen ze al van een afstandje en eenmaal daar zien we ze heerlijk languit liggen op de vlonders. Sommige sloven zich uit en andere poseren als volleerd model voor de vele toeristen die staan te kijken. Heel leuk om te zien allemaal. Op de pier zelf is ook genoeg te doen, winkeltjes, restaurantjes, draaimolen en speelhal. We vermaken ons prima en lunchen er lekker met een koud verfrissend biertje.
Vanaf de pier lopen we naar de opstapplaats van de beroemde Cable Cars. Er is een wachtrij van een half uurtje maar dan kunnen we opstappen, een mooi plekje vooraan op de zijkant waar je mag staan. Het ritje is echt leuk zo over de heuvels van San Francisco. We stappen uit niet ver van Union Square en halen daar een lekker ijsje en kijken naar de dansparen die op het plein aan het dansen zijn. Koen en ik doen zelf ook nog even mee.
Terug in het hotel zijn we kapot maar gaan er toch weer op uit om te eten. Dat hadden we beter niet kunnen doen. Koen valt in slaap en is niet wakker te krijgen om te eten. In het restaurant worden we ergens boven weggepropt waar het bloedheet is en ook het eten valt tegen. Maar de wijn was wel erg lekker :)
Snel maar weer naar het hotel en kruipen ons bed in, voor hopelijk een langere nacht.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten