vrijdag 18 januari 2019

9 sept 2017 DAG 8 Lake Tahoe

Echt heel beroerd geslapen. Vooral door de kou ben ik helemaal stijf en doet mijn lijf zeer. Bij het eerste licht durf ik weer naar de wc te gaan, waarna ik vervolgens met de warme slaapzak lekker in de auto bij de verwarming ga opwarmen. Menno en Koen komen er ook bij en samen kijken we een filmpje en eten we een ontbijtje. Heerlijk even bijkomen.
We frissen ons op en gaan dan rond half 10 op pad. We nemen de 89 richting Emerald Bay, parkeren even bij een uitzichtpunt en zien het grootse Lake Tahoe voor ons liggen. We rijden weer verder naar het stoppunt voor Eagle Falls en Lake. Het is een kleine trail van ruim een mijl, wel omhoog maar het is zeker te doen. De watervallen zijn mooi maar de verdere tocht wordt beloond met een nog mooier uitzicht op Eagle Lake. Schitterend. Koen begint gelijk te drinken uit het meer. Op een of andere manier drinkt hij sinds we hier zijn het liefst uit elk meertje, beekje of waterval. de Gek!
Na deze wandeling eten we een broodje bij de auto en gaan op weg naar het centrum van South Lake Tahoe om een extra matrasje te scoren voor de warmte.
Inmiddels is het halverwege de middag en besluiten we naar Pope Beach te gaan. Hier blijven we lekker de rest van de middag, genieten van het zonnetje.
Terug op de camping maken we een vuurtje en een soepie, wat salade en cracker. Goed vertoeven zo.
Straks weer de nacht in.... BEREspannend!!





Geen opmerkingen:

Een reactie posten