zaterdag 22 april 2017

Dag 1: Amsterdam - Washington D.C.

Dag 1: Amsterdam – Washington D.C.

We moeten midden in de nacht opstaan om vervolgens om 04.00 uur op Schiphol te zijn.
Iets aan de vroege kant maar ach we vermaken ons wel met een spelletje e.d. Helaas gaat bij het uitladen van de bagage de buggy stuk… ai niet handig met een 2-jarige maar hij valt echt niet meer te maken dus zit er niks anders op om eenmaal in de USA aangekomen een nieuwe te kopen.

We vliegen met British Airways, met een tussenstop op Heathrow. Hier is alles goed geregeld, we moeten paar uurtjes wachten maar er is een heel speelgebeuren voor kinderen met allemaal relaxte stoelen en banken eromheen voor de ouders, ideaal.
Voor Koen is het de eerste keer vliegen en heeft er enorm veel zin in. Maar voor het opstijgen slaapt hij al en wordt pas wakker na de landing op Heathrow. Gelukkig kan hij de schade inhalen met de vlucht naar D.C. in de airbus 380.

De reis verloopt voorspoedig, Koen vermaakt zich prima en slaapt af en toe heerlijk, tot ongeveer een uur voor de landing. We hebben aardig veel turbulentie en Koen wordt een beetje hangerig en witjes… waarna zijn hele maaltijd er weer uitkomt, precies over Menno heen, heerlijk. Ook Menno kan niet tegen de turbulentie en daar zit ik dan tussen twee luchtzieke mannen in met allemaal gevulde papieren zakjes… Het personeel van BA is trouwens super behulpzaam en vriendelijk.

Eenmaal weer op vaste grond trekken de mannen snel bij, we kunnen snel door de douane en ook het ophalen van de huurauto is zo gebeurd. Nu op weg naar Walmart om een autostoeltje, buggy te kopen en dan naar het hotel. We komen wel midden in de spits van D.C. terecht dus het duurt allemaal best lang, maar Koen blijft maar vrolijk en lief tijdens de rit. Trots!

Hotel is Holiday Inn in het centrum, mooi locatie en heel net en verzorgd hotel. Het is inmiddels al wat laat dus besluiten we te gaan slapen, hopelijk maken we een volle nacht.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten