zaterdag 22 april 2017

Dag 4: Washington D.C.

Op onze laatste dag in D.C. bezoeken we de militaire begraafplaats Arlington. De vele graven, alle namen die we voorbij zien komen. Allemaal in keurige rijen naast elkaar en netjes onderhouden. De ceremonie bij het graf van The Unknown Soldier, het maakt allemaal erg veel indruk op ons. We lopen er een tijd rond maar het is veel te groot om alles te bekijken en nou ook niet een plaats waar ik echt een hele dag wil zijn. Het blijft toch altijd confronterend.

Na Arlington stoppen we nog bij een groot shoppingcentre, we kijken wat rond en eten wat.

Terug in het centrum slenteren we nog wat rond. Het blijft toch gaaf om langs het Witte Huis, Washington Monument te lopen, je ziet het zo vaak in films en series en nu lopen we er zelf. En vinden het al bijna gewoon na deze dagen in D.C. hihi.


De afgelopen dagen in D.C. hebben ons echt verrast. We vinden het een hele relaxte stad, met genoeg te zien en te doen. Het straalt niet heel veel gezelligheid uit maar toch voelen we er ons erg op ons gemak. We hebben er inmiddels aardig wat kilometers rondgeslenterd en zijn toch nog niet uitgekeken. Wellicht komen we er nog eens terug. 





Geen opmerkingen:

Een reactie posten