zaterdag 22 april 2017

Dag 11: Disney World

Wat doe je als in Florida op vakantie bent met een kind, dan ga je naar Disney World. Als we met zijn tweetjes waren geweest waren we hier waarschijnlijk niet naar toe gegaan maar nu met Koen hebben we er eigenlijk heel veel zin in. We zijn allebei nog nooit in Disney geweest, ook niet in Parijs dus het wordt voor ons allemaal de vuurdoop.

Vanaf de camping varen we me de boot naar het park Magic Kingdom. Daar aangekomen is het wel al vreselijk druk. Maar ach we hebben de hele dag de tijd dus kunnen ons niet druk maken om de drukte en warmte.

Als we binnenkomen zijn we gelijk al onder indruk hoe mooi alles eruit ziet, alle gebouwen zo mooi en gedetailleerd, echt een sprookje waar je in terecht kom.

Koen geniet van de parade en wordt helemaal blij als hij Mickey en Minnie ziet. Hij kan niet stoppen met zwaaien haha.  Verder kunnen de attracties niet snel en hoog genoeg gaan voor hem. En baalt hij vreselijk dat het allemaal maar zo kort duurt.

Voor sommige attracties is de wachtrij echt te lang dus die slaan we over. Maar er zijn genoeg andere dingen. De dag vliegt voorbij en we worden alweer verwacht in het restaurant van Lady en de Vagebond. Deze hebben we de avond ervoor gereserveerd via de App en gelukkig maar want anders hadden we echt geen plekje kunnen bemachtigen, zo druk is het overal. We eten heerlijk italiaans en daarna blijven we nog de hele avond voor de avondparade en de vuurwerkshow. Rond 23 uur ’s avonds gaan we pas weer terug naar de camping en zijn we allemaal helemaal gesloopt.

Maar we hebben echt genoten van deze dag Disney World. Het was fantastisch.








Geen opmerkingen:

Een reactie posten