zaterdag 22 april 2017

Dag 10: Daytona Beach – Disney World Orlando

Vandaag staat het Kennedy Space Centre op Cape Canaveral op het programma.

De route er naar toe is al prachtig, we zien het park van de verte en dat is een mooi gezicht.

Het is een mooi park, we leren veel over de geschiedenis maar ook de toekomst van de ruimtevaart. Het is erg interactief dus dat maakt het ook zeker leuk voor Koen, en wat is nou leuker voor een 2-jarige om achter een stuur te zitten met allemaal knopjes en schuifjes, door buizen te kruipen en van de glijbaan te gaan.

We doen ook de bustour over het lanceringsterrein, deze is echt heel interessant, je rijd letterlijk langs de lanceringsplatformen en de grote hangars van NASA, dat geeft toch wel een speciaal gevoel.

We spotten zelfs nog wat alligators in de wateren op het terrein.


Na het verlaten van het park rijden we richting Orlando Disney World. We verblijven twee nachten op de camping Fort Wilderness, onderdeel van Disney zelf. Het is echt een supermooie camping. ’s Avonds is er nog een sing-a-long campfire georganiseerd. Dit is echt heel leuk, er worden allemaal bekende liedjes gezongen, je kan marshmallows roosteren en knabbel en babbel komen nog langs. En dat allemaal tegen een ondergaand zonnetje en onder de maneschijn. Wat een geweldige avond.
















Geen opmerkingen:

Een reactie posten