zaterdag 22 april 2017

Dag 7: Gatlinburg – Atlanta

Na een goed verzorgd ontbijtje in het hotel rijden we naar het visitors centre van de Smokeys om een goede route uit te kiezen. We besluiten de route te volgen naar de uitzichttoren Clingmans Dome. 
Hoe hoger we komen, hoe meer sneeuw er ligt en hoe kouder het is… Brrr echt heel koud. Vanaf de parkeerplaats is het een korte route omhoog naar de uitkijktoren zelf. Het uitzicht is prachtig, het lijkt alsof je eindeloos in de verte kan kijken.

Begin van de middag arriveren we in Atlanta. We zoeken ons hotel op en gelukkig kunnen we gelijk onze kamer in. Het is niet het meeste schone hotel en het ruikt er een beetje zurig. Hmmm niet echt fijn maar ach het is gelukkig maar voor 1 nachtje.

We lopen vanaf het hotel het centrum in, we zien de verschillende toeristische trekpleisters als het CNN gebouw, Coca Cola museum maar het is heerlijk weer, de zon schijnt en we besluiten het park op te zoeken. Koen kan hier heerlijk spelen, er zijn verschillende speeltuintjes en een pleintje met fonteinen.

Eind van de middag lopen we nog een beetje het centrum door en daarna eten we snel ergens wat.
Terug pakken we een taxi, het wordt al een beetje donker en ons hotel staat nou niet bepaald in een hele fijne buurt. Het lijkt ons geen goed idee om dat in het donker weer te lopen.


Morgen de camper ophalen en dan richting Florida!








Geen opmerkingen:

Een reactie posten