zaterdag 22 april 2017

Dag 3: Washington D.C.

Vandaag gaan we op tijd op pad en besluiten om met een BigBus tour de vele monumenten en historische gebouwen te bekijken. De eerste stop is het station van D.C., heel mooi gebouw, vooral de hal is heel indrukwekkend. Vervolgens lopen we naar the Capitol, hier nemen we tijd om er omheen te lopen, ze zijn druk bezig met renovaties dus een groot deel staat in de steigers.

Verder zien we het; ‘We the people…’ van de declaration of indepence bij de national archives. Heel handig dat we een kinderwagen meehebben want we mogen zo doorlopen, niks 45 minuten wachten. Erg fijn.

Voor Koen stoppen we bij de draaimolen, hele mooie ouderwetse en Koen kan er geen genoeg van krijgen. We treffen het ook met het weer, hoewel de wind wat fris is, schijnt het zonnetje volop en is de lucht strakblauw.


We stoppen verder bij alle grote en bekende monumenten zoals Lincoln Memorial, Korea en Vietnam memorals en WW2 memorial. Erg indrukwekkend allemaal. ’s Avonds doen nog een tour wanneer het donker wordt. Hierbij zien we alle monumenten verlicht. Ook erg mooi. 















Geen opmerkingen:

Een reactie posten