maandag 3 december 2012

Dag 4: Lake Cowichan - Victoria


Wederom vroeg wakker. 's Ochtends lekker een broodje roosteren. Daar denkt het brandalarm anders over. Dat wordt dus vanaf nu buiten de broodjes roosteren. Daarna met de handdoek onder de arm naar de douchjes en weer fris en fruitig op pad. Maar voor we vertrekken nog even wat hollandse details aanbrengen op de camper want Nederland speelt dus die steunen we ook vanuit het verre Canada.

Plan is om richting Sooke te rijden. Het is nog een hele tocht. De weg er naar toe is smal met veel bochten. Alleen dat is niet zo erg maar halverwege komen we in enorme mist terecht. Het is dus uitkijken geblazen maar met mij achter het stuur komt het helemaal goed. 

Als we eenmaal in Sooke aankomen is het nog redelijk vroeg. 

We bezoeken de potholes. Door de erosie van het water is het steen in allemaal mooie vormen weggesleten. 
Het is er mooi maar we kunnen er niet uren doorbrengen.
We rijden terug naar het "centrum" van Sooke en halen eerst lunch bij de supermarkt. We zoeken een camping op maar omdat het nog vroeg is en de navigatie aangeeft dat Victoria niet zo ver meer rijden is besluiten we door te rijden naar Victoria.

Rond half 4 arriveren we bij de camping. De camping is zo'n 20 min van downtown Victoria en naast de camping is de het busstation, das wel makkelijk dus. We gaan gelijk even naar het centrum toe. Kijken of er al killer whales zijn gespot en we willen graag een rondvlucht boeken.
De orca's zijn al de hele week gespot, yeah! Dat is een goed teken. We besluiten een rondvlucht voor à.s. vrijdag te boeken. Voor de whale watching tour komen we morgen terug.
We maken weer ons eigen potje klaar op de camping en wéér afwassen... Hmm hoort erbij hè. 
We horen ook dat Nederland dik verloren heeft... balen!
Morgen weer naar Victoria, dat is wel héél leuk!!












Geen opmerkingen:

Een reactie posten