maandag 10 december 2012

Dag 7: Campbell River


Na ontbijt en een frisse douche rijden we richting het centrum van Campbell river. We besluiten te beginnen met een bezoek aan het visitors centre. We willen graag informatie over fishing trips. Campbell River is ook wel de fishing capitol van Vancouver Island. We worden doorverwezen naar the Painters Lodge, iets buiten het centrum. Het is een mooi hotel aan de het water waar ze ook verschillende activiteiten aanbieden zoals vissen. En de prijs valt vergeleken met de andere aanbieders mee. De tours voor die middag zijn geannuleerd vanwege de te harde wind maar de volgende dag zou het weer beter moeten zijn dus dan kunnen we mee. We vertrekken dan om 6 uur dus moeten zo rond kwart voor 6 aanwezig zijn....slik, dat is wel erg vroeg maarja wat maakt het uit. 
We rijden nog even terug naar downtown om wat eten te kopen en wat winkeltjes te bekijken. Hierna rijden we richting Elk Falls provincial park. We parkeren de camper en lopen via de trails naar de Falls. Het is een korte maar leuke wandeling door het bos en langs het water. De waterval is erg mooi en het geluid wat het maakt blijft toch indrukwekkend, al dat water.
Hierna doen we nog even een kort tochtje langs de kust. Het water is inderdaad erg ruig door de wind, maar goed dat we niet met een bootje op zee zitten. 
Terug op de camping kijken we nog een filmpje, wijntje en toastje erbij, heerlijk, echt wel vakantie! 









Geen opmerkingen:

Een reactie posten