maandag 21 januari 2019

15 sept 2017 DAG 14 Moab - Denver

We vertrekken later dan gepland. We missen een afslag, gewoon dom maar moeten toch weer terug omdat we nog moeten tanken. Schiet lekker op zo... Ik maak me er eerst nog een beetje druk om maar niet lang want de uitzichten doen alles vergeten, zo mooi. We rijden op de H128 langs de Colorado River. Het voelt alsof we door een canyon heen rijden, we hebben prachtige uitzichten en na elke bocht willen we weer stoppen voor een fotootje.
Eenmaal weer op de snelweg rijden we door naar Grand Junction. Daar pakken we bij Colorado Nat.Monument Park de route Rimrock Drive. Wát een mooie route, de eerste uitzichten zijn direct spectaculair. We kijken uit over de canyon, vallei en in de verte een bergketen. Werkelijk zo schitterend. We vinden het ongelofelijk hoeveel moois we vandaag alleen al hebben gezien en dat is dan 'gewoon' onderweg.
Terug op H70 nog even wat kilometers maken richting Denver. Daar aangekomen is het inmiddels etenstijd en de eerste paar hotels waar we stoppen zitten allemaal vol. Dan maar eerst wat eten en op internet even zoeken. We vinden nog een hotelletje niet ver van het restaurant maar het niet heel netjes en ook de mensen die er rond lopen doen een beetje duister aan. Maar goed we hebben een bedje en douche en meer hebben we nu ook niet nodig.








Geen opmerkingen:

Een reactie posten