maandag 21 januari 2019

19 sept 2017 DAG 18 Chicago

Het heeft de hele  nacht geregend en dusdanig hard dat het geluid me heeft wakker gehouden, bleehhh. Gelukkig is het in ons tentje nog wel helemaal droog, toptent! We doen lekker rustig aan in de morgen en gaan daarna in de auto op weg naar The Windy City; Chicago!  Dit ligt op ongeveer een uurtje rijden van het park af.
We parkeren de auto in een garage redelijk in het centrum en gaan de rest van de dag te voet verder. We slenteren door het centrum, gaan een groot park in waar Koen heerlijk een paar uurtjes zich vermaakt. We lunchen bij de Nutella winkel (jammie!) en gaan daarna verder het centrum in. We lopen over de bekende riverwalk langs de rivier en zo leuk om alles te zien wat je kent uit films en series. Het valt ons op dat we in Chicago veel meer zwervers zien dan de andere steden die we gezien hebben. Sommige gevallen zijn echt schrijnend, van mannen die onder het bloed zitten tot zwangere meisjes. Koen is ook erg onder de indruk en heeft er allerlei vragen over.
Verder gaan we nog wat winkels af en struinen zo de rest van de middag door de stad heen.
Wanneer het donker wordt zoeken we een restaurantje op. We kiezen voor een italiaan waar je ook echte chicago style pizza kan eten. Lekker hoor.
In het pikke pikke pikke donker komen we aan in het park van onze camping. We moeten echt even zoeken maar met onze zaklampjes en lantaarn vinden we de weg naar het toiletgebouw en weer terug. Hopelijk vannacht geen regen!








Geen opmerkingen:

Een reactie posten