zaterdag 23 oktober 2010

Dag 10 Grand Canyon - Laughlin

Dag 10   Woensdag 4 juni:       Williams-Laughlin (248M-400km)
·         Route 66

De volgende morgen slapen we wat uit, vandaag toch weinig op het programma. De rit gaat van de Grand Canyon naar Laughlin in Nevada. De rit is niet al te lang en het enige bijzondere hieraan is dat een deel over de wereldberoemde route 66 zal zijn. Deze route is natuurlijk toch echt geschiedenis dus alleen al het idee dat we ons op the route 66 begeven is cool. Het uitzicht is mooi maar minder spectaculair dan we gewend zijn. Of zijn we gewoon verwend...

Rond 14.00 uur komen we aan in Laughlin, dit is een soort mini Las Vegas. Wanneer we de auto uitstappen lopen we tegen een muur van hitte, al valt de temperatuur best mee, de wind is gewoon heet. Zoiets nog nooit meegemaakt. Wanneer we na het inchecken naar buiten gaan en naar het winkelcentrum lopen hebben we zelfs moeite met ademhalen, zo veel wind staat er. En met afwisseling van warme en hete vlagen blaast de wind ons bijna weg.
We shoppen wat, douchen en gaan lekker uit eten en gokken in het hotel. Ook speelt er een leuke band waar we gezellig bij gaan zitten, kijkend naar de toch zo vreemde amerikanen die ongecontroleerd uit de maat aan het dansen zijn.
Heerlijk dit land...




Geen opmerkingen:

Een reactie posten