zaterdag 23 oktober 2010

Dag 8 Bryce Canyon - Lake Powell

Dag 8     Maandag 2 juni:         Bryce Canyon NP-Page (155M-250km)
·         Lake Powell

De wekker gaat vroeg, 6 uur. We ontbijten in het hotel en gaan op weg. Het is nog erg rustig op de weg en ook nog erg koud, zo'n 6 graden, brrr...
We zijn op weg naar Lake Powell waar we een boottocht willen maken. We arriveren om 9.00 uur ( het is daar weer 1 uur vroeger). We boeken een boottocht van 3 uur over het meer naar 2 verschillende canyons. Alleen vertrekt de boot pas om 13.00 uur. We hebben dus nog wat tijd over...
Aangezien we niet willen riskeren om te laat te komen blijven we bij het resort hangen. We zitten/liggen in de auto, boekie lezen en de grootste slaapkop van het land deed natuurlijk weer even zijn ogen toe. Om 13.00 uur vertrekt de boot dan, we zitten boven op, pal in de zon, goed insmeren dus. De tocht is mooi en we genieten van het varen. Terug aan wal rijden we over de Glen Canyon Dam, een van de grootste van de wereld, erg mooi hoor.

We raken al erg door onze schone slips heen dus in het hotel aangekomen wassen we met de hand het vuile spul. Doen boodschappen, eten snel wat en springen snel nog even in het zwembad om af te koelen.
Op tv is nog Pretty Woman te zien, die blijft natuurlijk leuk, alleen zijn sommige teksten anders als onze versie... die ***preutse amerikanen ook.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten