zondag 24 oktober 2010

Dag 14 Los Angeles - Santa Maria

Dag 14   Zondag 8 juni:       Los Angeles-Santa Maria (301M-484km)
                                                 - Highway 1

Zitten nu in onze hotelbar naar 2e finale van de LA Lakers te kijken onder het genot van een biertje. Vandaag een rustig dagje gehad. Wel vroeg op pad gegaan en via Hwy 1 naar Lompoc gereden maar hier was weinig te zien en te doen. Daarna naar Morro Bay gegaan. Een ouderwets vissersplaatsje. Het zag er allemaal erg gezellig uit. Allemaal vissersboten aan de kade waar verschillende ouderwetse visrestaurants zitten. We zien nog een pelikaan, zeehonden en wat otters die heerlijk op hun rug aan het dobberen zijn. Op de terug weg naar Santa Maria zien we een groep van 8 grote roofvogels boven een veld rondzweven, erg gaaf om te zien.
We arriveren rond 15 uur bij ons hotel, het is het pitoreske Santa Maria Inn. We krijgen een suite met kingsize bed toegewezen en vragen ons af wat voor kamer je krijgt wanneer we voor een duurdere optie qua reis hadden gekozen...
Leuk weetje is dat in dit hotel wat oude beroemdheden zoals Charlie Chapplin, Marilyn Monroe en Marlene Dietrich geslapen hebben. Nu kunnen ze ons dus aan het rijtje toevoegen ;-)
Finale is spannend dus snel weer naar de tv. Morgen onze laatste dag van de rondreis: wat is dat snel gegaan!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten