zondag 24 oktober 2010

Dag 19 San Francisco

Dag 19 vrijdag 13 juni : San Francisco

We slapen heerlijk uit, als ik de gordijnen open, hangt er een groot wit/grijs gordijn over de stad. Is toch wel even heel wat anders dan het warme en zonnige weer van gister. Maar ach hier staat de stad bekent om dus ook leuk om mee te maken. We ontbijten in de stad en gaan daarna op zoek naar een sportsbar om de voetbal te kunnen kijken. We vinden er een midden in het centrum en gaan lekker aan een tafeltje zitten. Het begint al snel drukker te worden, redelijk wat nederlanders, toeristen of woonachtig in Amerika. Er is slechts 1 fransman, wat het natuurlijk erg grappig maakt. Zeker omdat Nederland, Frankrijk dik in maakt.
Het is er erg gezellig, raken aan de praat met wat mensen en hebben het erg naar ons zin. Zo erg zelfs dat we iets te veel biertjes gedronken hebben en we besluiten terug te gaan naar het hotel om ons bed even op te zoeken.

We gaan vroeg in de avond terug de stad in, gaan gezellig uit eten en willen daarna het uitgaansleven in duiken. We bezoeken een barretje, een soort lounchebar en eindigen de avond in een nachtclub. Het is erg gezellig en zijn blij wat van het uitgaansleven in Frisco geproeft te hebben.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten