zaterdag 23 oktober 2010

Dag 7 Zion NP - Bryce Canyon NP

Dag 7     Zondag 1 juni:            St. George-Bryce Canyon NP (229M-370km)
                                                       -Bryce Canyon National Park

Vanochtend worden we voor het eerst wakker van de wekker, eindelijk in USA time dus. Ontbijten in het hotel, snel tanken en hit the road! We nemen op weg naar Bryce Canyon een D-tour richting Cedar Breaks, dit is een voorproefje van wat we straks in Bryce gaan zien. De route is mooi, we rijden door een bos met af en toe uitzicht op een beekjes en meren. Hoe hoger we komen, hoe meer sneeuw er ligt. Erg vreemd aangezien je in je korte broek in de auto zit. Eenmaal boven is het nog maar 5 graden, maar het uitzicht is erg mooi.
We gaan verder richting Bryce, het park bestaat uit 12 viewpoints, deze zijn allemaal met de auto te bereiken en dus gaan we op weg. De uitzichten over de oranje-rode Hoodoos, die zijn ontstaan uit aardverschuivingen en erosie zijn er mooi, toch vinden we veel uitzichten op elkaar lijken en vonden het stiekem toch mooier in Zion en de andere parken. Toch genieten we van de rit en rond 16.00 uur verlaten we het park richting hotel.
We besluiten nog even te zwemmen en te zonnen, kijken in onze kamer wat tv, we halen wat eten en kijken daarna nog even tv.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten