zondag 24 oktober 2010

Dag 11 Laughlin - Palm Springs

Dag 11   Donderdag 5 juni:      Laughlin-Palm Springs (322M-518km)
                                                      -      Joshua National Park

We verlaten Laughlin zo rond 8 uur met 120 dollar winst op zak. Lucky Leveringen!
We zijn op weg naar Joshua Tree NP, het laatste NP van deze vakantie. Op weg naar het park komen we echt in de desert terecht, wel bijzonder die uitgestrekte vlaktes met af en toe wat dorre plantjes op kleine heuveltjes en de warmte die je in de verte ziet bewegen. We zijn verrast als we weer een stuk route 66 op rijden. Het ziet er hier meer uit zoals we in gedachten hadden, het is echt een apart stuk road met bomen die volhangen met schoenen of t-shirtjes. Echt grappig en we kijken hier onze ogen uit.
Rond 13.00 uur arriveren we dan in Joshua Tree NP. De Joshua Tree groeit alleen in het park en verder nergens anders op deze wereld. Het park is mooi. Het woestijnachtige uiterlijke met overal de Joshua Trees die prachtig afsteken tegen de bijzondere rotsen geeft een speciaal uitzicht. We genieten echt van de rit maar wat minder van de beesten. Overal waar je uitstapt beginnen vliegen en bijen om je heen te zoemen...brrr vreselijk!
Op weg naar de uitgang komen we erachter dat we nog maar erg weinig benzine hebben. De uitgang is nog zo'n 40 mijl en het eerste plaatsje zo'n 60 mijl. Ik zie aan Menno dat ie toch wat onrustig wordt. Het zal ons toch niet gebeuren hé...Ik probeer heel rustig te blijven en zeg “Relax, we halen het wel” ondertussen denk ik: slik...
Maar we halen het  en rijden naar ons hotel in Palm Springs. Wederom ziet het hotel er fantastisch uit, we treffen het echt elke keer! Vanavond LA Lakers finale kijken want ja we zijn nu natuurlijk als echt amerikanen helemaal into basketbal.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten