zaterdag 23 oktober 2010

Dag 5 Las Vegas

Dag 5     Vrijdag 30 mei:           Las Vegas

Vroeg wakker zijn we zeker, nog steeds last van een jetlag... of zijn het de zenuwen voor the wedding?
We trekken onze trouwpakken aan en hebben al vreselijke lol met z´n tweeën en zijn benieuwd naar de reacties thuis. Om 9.30 uur worden we opgehaald door de Limo. De chauffeur is een vreselijke lieve man. We halen onze license op een gaan naar onze wedding chapel. Het trouwen is vreselijk leuk, we lopen samen de chapel in en daarna moeten we de ambtenaar nazeggen en ringen uitwisselen. Daarna nog wat foto´s en weer terug met de limo naar het hotel. Al bij al duurt het zo´n 1,5 uur. Terug in het hotel nemen wij even de tijd om onze familie en vrienden het nieuws te vertellen. Daarna gaan we op pad om Las Vegas verder te verkennen. 

Er zijn een aantal hotels die we graag willen zien en kopen een kaartje voor The Deuce, dit is de bus die de strip op en neer rijd. We gaan als eerst naar The Venetian. Dit hotel heeft uiteraard als thema: Venetië. In het hotel zijn zelfs de kanalen nagemaakt waar je een tochtje in een gondel kan maken. Alles ziet er echt piekfijn uit. Hierna gaan we naar het Luxor, deze is gebaseerd op Egypte maar valt erg tegen. Verder gaan we naar New York New York, Excalibur, MGM Grand, The Mirage. Overal is het druk, de lichtjes en geluiden blijven maar doorgaan. We lopen ook nog een stuk over de strip waar we een M&M's winkel tegenkomen, 2 etages vol spullen, echt ongelofelijk. Las Vegas is gewoon Crazy!
's Avonds gaan we terug naar de strip om de fonteinen van the Bellagio te zien. Het uitzicht over het water en het hotel is schitterend. Eens in het kwartier start de muziek en dansen de fonteinen op het ritme, ik kijk ernaar en wordt spontaan verliefd, zo mooi. Hierna gaan we snel de Bellagio binnen, we willen natuurlijk wel even een gokje wagen. Helaas, we hebben geen geluk maar ach... we zijn al gelukkig in de liefde.
Na een laatste blik geworpen te hebben op Vegas by night kruipen we om 2.00 uur ons bed in.
Goodbye amazing crazy city...




Geen opmerkingen:

Een reactie posten