zaterdag 18 juni 2011

12 juni Fairmont Hot Springs - Whitefish

We rijden vandaag naar Whitefish, Montana USA. We doen lekker rustig aan deze ochtend want het is niet zo’n hele lange rit en we hebben maar 1 stop.
Niet ver voor de grens stoppen we bij Fort Steele. Dit is een stadje wat gerenoveerd is naar de tijd waarop het zijn hoogtepunt beleefde. Dit is zo rond eind de 19e eeuw, begin 20e eeuw.
Het is heel leuk om te zien hoe het was in die tijd. Je kunt een kijkje nemen bij en in de huisjes, een oud theater, hotel, winkeltjes, schooltje, smit, apotheker enz. Ze verkopen bij sommige winkeltjes producten uit die tijd en maken deze ook nog zelf. De mensen wonen er niet maar overdag werken ze daar en lopen ook allemaal in kleding uit die tijd. Het is erg leuk maar leve de 21e eeuw! Ik zou zo echt niet kunnen leven hoor, veel te zwaar voor mij, haha.
We komen eind van de middag aan en gaan even lekker relaxen en wasjes draaien. De was is zo gedraaid, volle wasmachine en na 21 minuten is ie klaar… makkelijk zeg, helaas duurt het drogen wat langer… ruim 2 uur.
Na de was eten we burgers in een all american old style saloon.
Heerlijk we zijn weer terug in de USA!



Ook toen was de snor al erg modieus

en hadden ze trekkers...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten