woensdag 29 juni 2011

24 juni New York City

Goodmorning New York City, here we come!
We ontbijten en een typisch american diner en daarna gaan we de stad in.
We hebben nog geen plannen dus lopen eerst maar eens een stuk de stad in. Wanneer we net op weg zijn begint het te regenen en hebben niet zo'n zin om de hele dag in de regen te lopen dus besluiten we naar het American Museum of Naturel History te gaan. Niet echt een bruisend begin maar dat maken we later wel weer goed dan. Het museum ligt aan de rand van Central Park. Het is enorm dus we kunnen lang niet alles zien. Het is wel een supermooi museum, heel veel verschillende onderwerpen zoals dieren van alle continenten maar ook alles over de ruimte. We bekijken nog een film in het IMAX theatre.

Na het museum lopen we richting 5th avenue. Hier zijn heel veel winkels, voornamelijk van de dure merken. We willen nog kijken bij Abercrombie en Fitch, als we hier aankomen staat er zelfs een rij voor de winkel. We besluiten maar aan te sluiten en hoeven gelukkig niet al te lang te wachten. We shoppen wat en lopen daarna richting 34st street. Hier staat het Empire State building, op de hoek is een restaurantje/brouwerij. Hier gaan we na deze lange dag lekker een biertje doen en wat eten. We zijn dan al de hele dag aan het lopen en onze voetjes beginnen nu echt tegen te stribbelen.

Na het eten lopen we terug naar 8th avenue waar het hotel is, onderweg shoppen we nog wat en rond 10 uur komen we weer terug in het hotel. We zijn bekaf en dus gaan we onder het genot van een lekker koud biertje met onze voeten omhoog.









Geen opmerkingen:

Een reactie posten