woensdag 8 juni 2011

4 juni - Victoria

4 am, tijd om wakker te worden! Jetlag wil nog niet weggaan. Het is te vroeg om op te staan maar slapen lukt ook niet meer.
Na het ontbijten gaan we richting the Butchart Gardens. Deze tuinen schijnen echt waanzinnig mooi te zijn en aangezien iedereen weet dat Men en ik echte tuinders zijn, in hart en nieren, geboren met groene vingers, moeten we hier naar toe. Het is maar 20 minuten rijden en we zijn bijna de 1e, op ongeveer een opengetrokken blik Japanners na. Hilarisch die mensen.De tuinen zijn inderdaad prachtig. Mam, wat had je genoten hiervan. Er was ons verteld dat we zeker een halve dag hiervoor moesten uittrekken maar na 1,5 uur zijn we al klaar. Voor ons meer dan voldoende tijd om alles gezien te hebben.
Terug bij het hotel vragen we of er al orca’s gespot zijn maar helaas, weer niet…
We besluiten dan het centrum in te gaan en om 5pm de hockey finale te kijken. Het is de finale om de stanley cup in de NHL League. De Vancouver Canucks strijden om de titel en dat merk je overal. Na lekker relaxed te hebben in de haven gaan we rond half 4 een pub in. We zitten lekker aan een pint en tijdens de wedstrijd raken we in gesprek met een Amerikaans echtpaar uit Atlanta. Erg leuke mensen en we wisselen na de wedstrijd gegevens uit.De Canucks hebben gewonnen en staan nu met 2-0 voor. Het is best out of of 7.
We nemen een taxi terug naar het hotel want tis mooi weest. Tijd om te gaan slapen…

Roos genaamd Tineke, stond helaas nog niet in bloei...






Geen opmerkingen:

Een reactie posten