donderdag 23 juni 2011

20 juni Portland - Quinault

We ontbijten in het hotel, lekker makkelijk en gaan daarna op weg richting Quinault.
We willen niet alleen maar de snelweg nemen maar meer de kleinere wegen langs de kust.
Helaas kunnen we de kustlijn niet de hele tijd zien. Af en toe zie je wat stukjes, jammer maar als het goed kunnen we dit nog zien in Olympic NP.
We stoppen bij Grayland Beach om te lunchen. We rijden met de auto het strand op om daar te picknicken. Men vindt het helemaal fantastisch om met de auto over het strand te scheuren, we gaan nog even met onze voetjes de temperatuur van de Pacific voelen en eten een broodje.
Na deze leuke, korte break gaan we verder op pad richting Quinault.
Zo halverwege de middag arriveren we bij ons hotel. Het is een Lodge, gelegen aan Lake Quinault.
Het is de eerste dag dit jaar met mooi weer en het uitzicht is prachtig.
We drinken heerlijk een biertje op het terras, gaan even zonnen op het strandje en daarna lekker uit eten. ’s Avonds blijft het nog lang lekker weer en we zien de zon die langzaam achter de bergen verdwijnt, dit is echt genieten…







2 opmerkingen:

  1. Hallo Menno en Tessa. Ik was bij oma en daar had je vader wat printjes laten liggen van jullie blog, om aan oma te kunnen laten zien. Vandaar dat ik jullie, vanaf dat moment, dagelijks volg op jullie blog. Met meer dan gewone belangstelling mag ik wel zeggen omdat, zoals jullie misschien nog wel weten, wij het voornemen hebben om wellicht volgend jaar een deel van dit gebied te gaan doorkruizen. Het ziet er allemaal geweldig, maar ook zeer herkenbaar uit. Leuke verslagen van Tessa, maar ook hele mooie foto's! Daarom moeten we na jullie vakantie maar eens een datumpje prikken, om jullie indrukken en belevingen nogmaals uit jullie eigen mond te kunnen vernemen. Daar kunnen wij volgend jaar dan weer ons voordeel mee doen. Nou M&T geniet nog maar even lekker, want voor je het weet zit het er alweer op. Wij zijn net terug uit Indonesië, maar ik kan je weel vertellen, dat is een totaal andere wereld! Maar ook dat horen jullie later nog wel van ons.
    Groetjes,
    NIEK en INEKE

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hé lieverds,

    Jemig wat maken jullie een geweldige reis. Pap was al lichtelijk jaloers en ik moet bekennen: kook wel een beetje. Italië was ook fijn hoor! Geen druppel regen gehad en heerlijk niks gedaan. Veel gezwommen (vonden D en T geweldig), strand, lekker eten, vooral veel ijs. Erg relaxed, dus we kunnen er weer tegen. Morgen an die Arbeit, helaas. Voor jullie schiet het ook al weer heel erg op. Balen hè. Tot gauw, veel plezier nog ff in NY en wens jullie al vast een hele goede vlucht.

    Heel veel liefs en dikke kussen uit Heiloo

    BeantwoordenVerwijderen