vrijdag 3 juni 2011

Don 2 juni Seattle - Victoria

De dag begon wederom erg vroeg, wat zeg ik, héél erg vroeg, al om 00.30 uur.
Gisteravond om 18 uur gaan slapen, we waren helemaal kapot. Maar vannacht dus wakker, nog even wat geslapen maar om 4 uur toch echt klaarwakker. 5 uur laptop maar aangezet en een serie zitten kijken. Om 6 uur eindelijk opstaan! Lekker rustig aan gedaan, ontbeten en rond 8 uur op pad. We moeten om 11.45 uur in Port Angeles zijn voor de ferry overtocht naar Victoria op Vancouver Island.
De rit duurt zo'n 4 uur en is prachtig. Een heel groot deel rijden we langs het water van Hood Canal en door het Olympic National Forest. Het weer wisselt van lekker zonnig tot grote regenbuien. De bergen van Olympic steken met hun kop in de wolken en het kleurenpalet van groen is fantastisch mooi, dit belooft wat voor de komende weken.

We arriveren precies op tijd en hoeven niet lang te wachten voor we de boot opmogen. Om 12.45 uur vertrekken we. De overtocht duurt ongeveer een uur. We praten nog wat met een ouder echtpaar die ons nog wat tips geven, erg aardig.
We worden verder niet gecontroleerd en we mogen  het eiland oprijden. We rijden direct naar het hotel om in te checken. Hierna gaan we even wat boodschappen halen.Wall Mart Supercentre is om de hoek dus gaan we daar even kijken. Nouja even... het is er echt enorm groot en we raken meerdere keren de weg kwijt. Het blijft wel leuk om in zo'n grote winkel rond te struinen en te zien wat ze allemaal wel niet hebben.
Veel dingen lijken ons duur maar als we aan de kassa komen vragen we ons af hoe de wisselkoers van de Canadese Dollar eigenlijk is, en dat doen we nu nog steeds Dus misschien valt het wel mee met de prijs, we zoeken het op.

Nu zitten we aan de bar van the Old Spaghetti Factory naar de 2e game van de NBA finals te kijken, onder het genot van een heerlijke shiraz en lager;
Kortom we genieten...






4 opmerkingen:

  1. Hi schatten!

    Dit is wel heel erg leuk om zo te lezen wat jullie allemaal mee maken. Klinkt super. Hier alles goed. Mooi weer. Gister strand. Foto nog door gekomen van die apenkoppen? Morgen bbq met vaders. A gaat langzaam beter. Geniet lekker daar!

    Liefs en dikke kus W

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi W.L. uit H.

    Lekker hoor, hier viel het weer beetje tegen maar voor de komende dagen is heel mooi weer voorspeld.
    Foto is niet doorgekomen, jammer.
    Groetjes en kus aan iedereen!

    Liefs T en M :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hoi luitjes

    Wat vind ik dit leuk jullie zo te kunnen volgen.
    Mooie foto's en wat lees ik heb je ontbeten?Heel veel plezier en geniet van alles wat je tegenkomt.

    vader H

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi tes en men
    zojuist een berichtje getypt en dacht dat ik die geplaatst had maar zie het nu nog niet terug. Had daarin een typefoutje gemaakt. Snot in plaats van snor, stond een beetje apart zo in de zin,
    (papa's snor groeit al weer lekker ) wel effe lachen. Fijn om jullie reis zo mee te beleven, pap en ik hebben net genoten van jullie verslagen en de foto's .We blijven kijken hoor !
    groetjes, dikke kus van paps en mams vlassnor.

    BeantwoordenVerwijderen