zaterdag 18 juni 2011

17 juni Yellowstone NP - Idaho Falls

We hebben goed geslapen en de kou heeft ons niet wakker gemaakt.
Er ligt een laagje sneeuw op de auto en het is nog steeds erg bewolkt en koud.
We eten als ontbijt all american buttermilk pancakes, erg lekker maar wel veel voor een ontbijtje.
Vandaag verlaten we Yellowstone en rijden door Grand Teton NP naar Idaho Falls.
Het weer is nog steeds niet zo mooi, geen regen maar wel erg bewolkt en koud.
De weg naar het zuiden loopt tussen de bergen vol met sneeuw. We laten het park achter ons en rijden Grand Teton in. Deze puntige bergen kan je niet missen. Het is erg mooi, de mooie valleien, meren, rivier en dan als achtergrond constant deze bergen.
Wanneer we Grand Teton NP verlaten en richting Jackson gaan begint ook de temperatuur op te lopen, ook laat de zon zich weer even zien. We lunchen in Jackson en lopen wat rond in het stadje. Het heeft een leuk, historisch centrum.
Vanaf Jackson is het nog anderhalf uur rijden naar Idaho Falls. De bewolking laten we achter ons, in de bergen, en het is mooi zonnig weer en de temperatuur komt weer richting de 20 graden, heerlijk.
We zien nog een Yellow-bellied marmot met een paar jongen, ook de uitzichten zijn weer prachtig, wat een geweldig land is dit toch, zoveel verschillende gezichten.
De hotelkamer is weer prima, we hebben weer tv en wireless. Ik kan niet zeggen dat ik dat heel erg gemist heb maar ik kan nu wel weer even mn blog updaten op nadrukkelijk verzoek van ene T. d. W. uit E. a.d. H. Maar ondertussen begint het al erg laat te worden dus mam ik ga nu echt slapen hoor! Sweet dreams!








2 opmerkingen:

  1. Hoi kids, I am very happy with this wonderful updated blog.
    love and kisses
    T.d.W. E.a.d.H.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. who is your stalker...T.d.W.E.a.d.H.???
    N.H.v.D.

    BeantwoordenVerwijderen